ONEPUNCH TATTOO

En professionell studio där tatueraren innehar både Gesällbrev och Mästarbrev.

Vår lokal är liten och simpel men samtidigt berikad i energifull tattoo-anda. Vi tar tatuering på allvar som den konstform det är. Här finns inga färdiga flash-sets på väggarna, inga pärmar med standardmotiv och inga förutfattade meningar om hur en tatuering ”ska” se ut. Bara decennier av samlad yrkeserfarenhet.

Vi har strikt 18 års gräns, utan några som helst omständigheter.

OnePunch Tattoo är en custom tatueringsstudio där vi hjälper dig att hitta rätt. I samråd med dig som klient tar vi sedan fram din design utifrån dina idéer och önskemål. Hos oss är varje uppdrag unikt. Våran målsättning är att göra ett riktigt bra jobb och ge dig en bra upplevelse på kuppen.

Vi använder oss uteslutande av REACH godkända färger och som medlem i SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare) arbetar vi under strikt hygieniska förhållanden och dess högt ställda krav. Tatueraren fortbildas kontinuerligt i arbetsplatshygien och infektionskontroll. Vi är självklart godkända av Miljöförvaltningen.

Expert Tattooing

Rille är grundare och ägare av OnePunch Tattoo.

I dagsläget är det enbart jag som arbetar i studion.
Efter många år tillsammans med andra kollegor och i olika studios så valde jag att öppna en egen liten privat studio där man kan bemöta kunden på en mer personlig nivå, arbeta ostört och jag som kund, kunna känna sig som ”hemma”. Jag gillar idén om att komma till sitt andra hem istället för känslan av att man ska till jobbet.

I nuläget tar jag ej emot varken gästartister, eller lärlingar.
Jag trivs i min atmosfär där det bara är jag och kunden.

Kortfattat om mig

Tatueringar och hela den livstilen som kretsar kring det har alltid fascinerat mig och skapandet har ständigt fått mig att vilja utvecklas mera. Efter gymansiet läste jag vidare på Lunnevad folkhögskola med inriktning konst & bild. 2001 började jag som lärling under den legendariska tatueraren och läromästaren Peter "Nypa" Nyberg, på Viking Tattoo Studio i Linköping.

Diplom & intyg jag har är:

  • 1:a pris "Best Neo Traditional" på Svenska Tatueringsmässan 2023.
  • Medlem i SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare)
  • Member of BTC (Bristol Tattoo Club)
  • Innehar Gesällbrev inom yrket.
  • Innehar Mästarbrev inom yrket.
Har godkänt intyg från TPE (Tattoo and Piercing Education Scandinavia) i Arbetsplatshygien & Bashygien (smittspridning, arbetsplatshygien, egenkontroll & lagar, rutiner, sterilteknik, flöde samt klädsel).

Inför besöket

Kom ensam och frisk.
Vid förkylningssymptom eller feber, boka om din tid. Kroppen tar mycket energi av att tatuera sig. Och har du en påbörjan till sjukdom så är även immunförsvaret nedsatt, vilket resulterar i både en sämre läkning och en längre återhämtning. Ta gärna med dig ett mellanmål, att få i sig något om man får blodsockerfall eller bara blir lite hungrig, är ett bra sätt för att fylla på energin igen under en tatuerings session.

Har du ett smutsigt arbete, så ber jag dig att hinna hem innan din sittning här. Vi arbetar i en ren och steril miljö, så kom gärna i rena kläder. :-)

Har du några blodsjukdomar så har du en skyldighet att berätta det.
Det är sedan tatueraren som avgör om denne vill tatuera dig eller inte.
Har du allergier eller äter mediciner så berätta gärna det (du kommer att fylla i ett protokoll när du kommer)